Rapport

Ladda ner rapporten: IDC Worldwide Data Privacy Management Software Market Shares

Featured Image

Det ledande IT-marknadsundersöknings och rådgivningsföretaget IDC släppte just sin första marknadsandels-rapport för Worldwide Data Privacy Management Software. OneTrust “dominerar konkurrensen” med 35,5% andelar av mjukvarumarknaden för dataskyddshantering och en tillväxt på 141,6% år jämfört med samma period föregående år enligt IDC.

”Den globala marknaden för dataskydd växte med 60,29% 2019. OneTrust leder marknaden och visar inga tecken på att sakta ner eller stoppa. Denna marknad är fortfarande i början av sin utveckling, med många lovande lösningar från andra på marknaden”, säger Ryan O’Leary, senior forskningsanalytiker, Legal, Risk och Compliance på IDC.

Rapporten belyser flera viktiga bidragande faktorer till OneTrusts framgång, inklusive de senaste finansieringsrundorna 2019 och 2020 samt utvidgat produktsortiment.

Läs rapporten om du vill lära dig mer om varför OneTrust leder den globala mjukvarumarknaden för dataskyddshantering.

Få tillgång till rapporten

Varför är denna information användbar för oss? De resurser vi tillhandahåller dig på vår webbplats angående våra produkter och studier är immateriella rättigheter för OneTrust. För att skydda denna immateriella egendom ber vi om din kontaktinformation så att vi kan verifiera din identitet innan du ger dig tillgång till dessa resurser.

Du hittar mer information om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Onetrust All Rights Reserved