Blogg

Serie B-finansiering värderar OneTrust till 2,7 miljarder dollar

Featured Image

Vi är nöjda med att tillkännage 210 miljarder dollar i finansiering av serie B, värderar OneTrust till 2,7 miljarder dollar, och detta leds av Coatue och Insight Partners. Nyheten kommer bara sju månader efter OneTrust A-serien och gör att företagets totala finansiering till mer än 400 miljoner dollar.
Lyssna om nyheten av Kabir Barday, vår VD, och Blake Brannon, vår CTO:

Denna finansiering följer OneTrust dramatiska uppgång till toppen av privatlivet och säkerhetsmarknaden. På mindre än fyra år har OneTrust vuxit till att stödja mer än 5000 företag världen över, inklusive nästan hälften av de 500 största företagen i Fortune-rankingen. Våra kunder stöds av ett internationellt team med 1 500 anställda belägna i 10 kontor runt om i världen.
Som GDPR, CCPA och andra internationella bestämmelser för skydd av vinstdata för personuppgifter i förfall, erbjuder vi våra kunder en plattform som inte är begränsad till skyddet av personuppgifter, men som integrerar etik och förtroende för data är en konkurrensfördel. För att göra denna vision verklighet har vi utökat vårt produktsortiment och erbjuder nu fem distinkta erbjudanden:

  • OneTrust Privacy: Den mest använda plattformen i världen för skydd av privatlivet och LEADER av Forrester New Wave ™: GDPR och programvara för hantering av integritet, fjärde kvartalet 2018
  • OneTrust Vendorpedia™: Tredjeparts riskhantering och cyberrisklager men benämns också “LEADER” i “Magic Quadrant” i Gartner 2019 för riskhanteringsverktyg för IT-leverantörer *.
  • OneTrust PreferenceChoice™: Världens ledande inom preferens- och samtyckeshantering och AdZerks första och mest använda plattform för samtyckehantering
  • OneTrust GRC: Integration av infosec och riskhantering i affärsverksamheten
  • OneTrust Ethics: Korruption, intressekonflikt, modern slaveri, dataetik och varningsverktyg

Dataskydd handlar inte bara om att verifiera efterlevnaden, och det kan inte anförtros små team. Denna nya finansieringscykel säkerställer att OneTrust har de resurser den behöver för att vara riktmärkesplattformen inom områdena konfidentialitet, säkerhet, etik och förtroende. Vi kommer att fortsätta att investera kraftigt i vårt support- och partner-ekosystem för att hjälpa kunderna att maximera sina investeringar i OneTrust, samt att ständigt och snabbt innovera med nya funktioner inom plattformen, genom organisk tillväxt och oorganiska förvärv.
För att ta reda på hur OneTrust kan hjälpa dig med dina program för privatliv, säkerhet och lojalitet, begär en demo idag.