Blog

Skapa en IAB TCF 2.0 CMP gratis före deadline den 15 augusti

Featured Image

OneTrust lanserar nu ett gratis verktyg där du kan bygga en CMP (Consent Management Plattform) som efterlever IAB’s Transparency and Consent Framework v2.0 (TCF 2.0) helt gratis i bara några få steg.

Kom igång idag med TCF 2.0 CMP Builder

Utgivare och dataskyddsexperter förlitar sig på samtycke som den rättsliga grunden för att kunna leverera riktad reklam till användare i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

 

En plattform för insamling av samtycke (CMP) hjälper till att samla in giltigt samtycke, samt dela den informationen med godkända leverantörer av ad tech. IAB TCF-godkända CMP:er, som OneTrusts, ser till att samtycke samlas in och delas på ett sätt som efterlever GDPR.

För att fortsätta uppfylla kraven måste alla CMP:er uppgraderas till TCF 2.0, den andra iterationen av IAB’s regelverk, innan 15 augusti. OneTrusts gratis TCF 2.0 CMP builder hjälper utgivare att smidigt göra bytet.

TCF 2.0 CMP Builder kommer automatiskt med en populerad lista av IAB’s godkända leverantörer. Koden kommer alltid att hämta från den mest uppdaterade listan av leverantörer, även om den ändras efter att du byggt din banner.

TCF 2.0 CMP Builder fungerar i några få enkla steg: 

  • Välj din önskade IAB-specifika banner, layout för preferenscenter och färgschema
  • Anpassa innehållet i ditt preferenscenter för ändamålet och IAB’s regelverk
  • Välj om du vill visa bannern för en global publik, eller bara för de inom EU
  • Klistra in kodavsnittet på din webbplats

På bara några minuter kan utgivare och dataskyddsexperter bygga, skräddarsy och börja använda en IAB-kompatibel banner som uppfyller kraven i TCF 2.0 regelverket.

Kom igång gratis idag med TCF 2.0 CMP Builder, eller för mer information, begär en demo.

Onetrust All Rights Reserved